عمومی

وقتی صبحانه موجب افزایش وزن می‌شود

خوردن یک صبحانه مغذی و متعادل یکی از توصیه های ثابت بسیاری از متخصصان تغذیه و کارشناسان برای بهره مندی از مزایای مختلف مانند کاهش وزن است. یک صبحانه خوب به شما کمک می کند تا مدت زمان بیشتری احساس سیری و سیری کنید ، بدن را با مواد مغذی مورد نیاز تغذیه کرده و می تواند انرژی مورد نیاز فرد را در طول روز تأمین کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از ITS ، “صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی روز است ، اما برخی اقدامات نیز می تواند این وعده غذایی مفید را به یک عامل افزایش وزن تبدیل کند.”

صبحانه شما پروتئین کافی ندارد

پروتئین ناکافی در وعده صبحانه شما می تواند منجر به احساس گرسنگی در طول روز شود. به گفته متخصص تغذیه مکنزی بورگس ، این شرایط در نهایت می تواند منجر به کالری اضافی در طول روز شود. می توانید میان وعده های صبحانه مورد علاقه خود را با پروتئین بدون چربی ترکیب کنید تا برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. به عنوان مثال ، می توانید موز را با کره مغز آجیل یا یک کاسه غلات صبحانه با یک تخم مرغ آب پز شده بخورید.

غذاهای سرشار از قند بخورید

به گفته مربی شخصی ادیسون اونیل ، بهتر است بعد از بیدار شدن از مصرف غذاهای حاوی قند یا چربی اشباع شده پرهیز کنید ، زیرا این امر می تواند بر سلامت کبد تأثیر بگذارد. همچنین ، شما باید غذاهای سالم و کامل بخورید زیرا این امر به افزایش متابولیسم بدن در طول روز کمک می کند.

شما فقط کربوهیدرات مصرف می کنید

به گفته مولی کیمبال ، متخصص تغذیه ، یک صبحانه متمرکز بر کربوهیدرات یا فقط کربوهیدرات می تواند احساس گرسنگی را در شما ایجاد کند. گزینه هایی مانند غلات صبحانه ، شیر ، میوه ، اسموتی های میوه ای و بسیاری از مارک های ماست و غلات که سالم به نظر می رسند نیز به طور معمول گزینه های پر کربوهیدرات ، پروتئین کم و کم چربی هستند.

مطمئناً ، کربوهیدرات ها بد نیستند ، اما باید به مصرف پروتئین و چربی نیز توجه کنید. ما اغلب می توانیم از کاهش میزان کربوهیدرات ها و افزودن پروتئین و چربی به صبحانه خود بهره مند شویم. به عنوان مثال ، به جای دو وافل با شربت بدون شکر ، می توانید یک وافل سبوس دار با کره یا یک تکه نان سبوس دار با مقداری آووکادو و یک تخم مرغ انتخاب کنید.

صبحانه ندارید

به گفته سیندی بریکو ، متخصص تغذیه یونان ، حذف صبحانه همیشه منجر به افزایش وزن نمی شود ، اما نخوردن صبحانه می تواند منجر به پرخوری در وعده های غذایی بعدی و در نهایت افزایش وزن شود. اگر صبح احساس گرسنگی نمی کنید ، یک میان وعده را در نظر داشته باشید تا به شما کمک کند در وعده ناهار سیر شوید و خطر پرخوری را کاهش دهید. اگر وقت کافی برای صبحانه صبح ندارید ، خوردن غذاهایی را که می توان در مدت زمان کوتاهی تهیه کرد مانند اسموتی یا نان سبوس دار با آجیل در نظر بگیرید. این می تواند خطر پرخوری در طول روز را کاهش دهد.

یک وعده غذایی متعادل نخورید

یک صبحانه نامتعادل می تواند منجر به افزایش وزن شود. به عنوان مثال ، اگر فقط پنکیک می خورید ، احتمالاً پروتئین یا فیبر کافی دریافت نخواهید کرد. پروتئین و فیبر به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید و از پرخوری در طول روز جلوگیری می کند. افزودن غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ یا سوسیس و غذاهای سرشار از فیبر مانند موز به پنکیک با کمی عسل به جای شربت های شیرین می تواند یک وعده غذایی کامل را ایجاد کند.

شما فقط غلات صبحانه می خورید

به گفته سیلویا کارلی ، متخصص تغذیه ، غلات صبحانه اغلب حاوی آردهای تصفیه شده و مواد افزودنی غذایی مصنوعی هستند. علاوه بر این ، آنها اغلب دارای مقدار زیادی قند هستند که باعث افزایش فوری سطح انرژی می شود ، اما همچنین باعث می شود قند خون با همان سرعت کاهش یابد. ترکیب برخی پروتئین ها و چربی های سالم با غلات صبحانه می تواند از این شرایط جلوگیری کند.

شما کالری بسیار کمی مصرف می کنید

به گفته راشل فاین ، متخصص تغذیه ، شروع روز با یک صبحانه بسیار ناچیز می تواند در تمام روز احساس گرسنگی کند و در نهایت منجر به پرخوری در ناهار و شام شود. برای مقابله با این وضعیت ، باید تعادل را در نظر بگیرید. صبحانه شما باید حاوی پروتئین ، کربوهیدرات و چربی باشد. به عنوان مثال ، به جای فقط خوردن سفیده ، می توانید یک تخم مرغ کاملاً آب پز را با چند برش آووکادو و نان غلات کامل بخورید. وقتی با کربوهیدرات های انرژی نان غلات کامل ترکیب شود ، چربی های اشباع نشده قلب آووکادو و پروتئین تخم مرغ احساس سیری و رضایت بیشتری را تا وعده غذایی بعدی در شما ایجاد می کند.

شما خیلی سریع غذا می خورید

به گفته شانون هنری ، متخصص تغذیه ، سریع غذا خوردن می تواند منجر به افزایش کالری دریافتی شود. آرام غذا خوردن را در نظر بگیرید ، به صبحانه خود پروتئین اضافه کنید تا در طول روز احساس سیری کنید و از فاصله زمانی طولانی بین وعده های غذایی خودداری کنید ، که می تواند بر سطح انرژی شما تأثیر منفی بگذارد.

انتهای پیام