تهیه کننده ای با تاکید بر اینکه هنر نگاهی پدرانه و فهمیده می خواهد، از اولین باشگاه سینمایی بنیاد سینمایی فارابی می گوید.
به گزارش گیلونا، حبیب ولی نژاد معتقد است هنر نیازمند رویکردی پدرانه و دلسوزانه است و راه اندازی سامانه یکم باشگاه فیلم توسط بنیاد سینمایی فارابی مشروط به استفاده از جوانان کاردان و مستعد در سراسر کشور است. مشاوران و فیلمسازان مجرب و حامی و حمایت مستمر در بین برگزیدگان مثمر ثمر خواهد بود.
این تهیه کننده سینما درباره راه اندازی اولین سامانه باشگاه فیلم بنیاد سینمایی فارابی که وظیفه احراز صلاحیت مدیران اول را برعهده دارد، گفت: من با توجه به تجربه خود می گویم بسیاری از سازمان ها قبلا چنین تجربیاتی داشته اند و نتیجه هم داشته اند. . این نوع کارها زمان و انرژی میگیرد و باید از رویکرد مکانیکی در ساخت آنها پرهیز کرد، به جای بسنده کردن به تعداد ورودیها، نیاز به قدرت برای هدایت جوانان علاقهمند و با استعداد در سینما دارد.
وی با بیان اینکه چنین اقدامی در آستانه حذف رویکردهای واسطه ای برخی از تهیه کنندگان است، ادامه داد: اینکه جوانی فرد ثروتمندی را پیدا کند و او را مجبور به حمایت از کارش کند، ملاک کارگردانی نیست، بلکه شایستگی و شایستگی است.مهارت کارگردان. اولاً بعضی ها فقط مدرک فیلمسازی دارند اما نه استعداد کارگردانی دارند و نه با استعداد و خلاق. من همیشه به جوانان علاقه مند می گویم که باید از خود بپرسیم چرا با وجود تعداد کلاس های فیلم و آموزشگاه ها و دانشگاه ها، هنوز مکان های تفریحی در سینما وجود ندارد؟ افراد خوش اخلاق و حامی باید مانند یک پدر در کنار کارگردانان جوان باشند و افراد مستعد را از لحظه ورود به سینمای حرفه ای به آنچه که باید بیفتد راهنمایی کنند. تا آنجا که تجربه شخصی داشتهام، حتی علناً برخی از افراد را از ادامه کارشان منصرف کردهام، زیرا احساس میکردم در فیلم موفق نخواهند شد، اما به افرادی که فکر میکردم تا آنجا که میتوانم با استعداد هستند، کمک کردهام.
وی افزود: بنابراین هر اتفاقی از این دست باید با حضور کارشناسان، شوراها و مشاورانی که نگاه دلسوزانه و دلسوزانه به نامزدهای توانمند دارند صورت گیرد تا شبیه فضای یک فیلم کوتاه نباشد. چون کارخانه فیلم کوتاه راه انداختیم! اگر این سیستم ها به درستی هدایت نشوند، خروجی مورد نظر را نخواهند داشت. ما باید بعد از این مرحله هم فکر کنیم و این بر عهده سازمان سینما، فارابی و نهادهای مشابه است. ما نمونه های زیادی از کارگردانانی داریم که با فیلم اولشان به اصطلاح در سینما نابود شدند یا حتی فیلم اولشان خوب بود و فیلم دومشان انتظارات را برآورده نکرد. سینما اندیشه و کار نویسنده اثر را آشکار می کند و اگر ناگهان مورد حمله منتقدان قرار گیرد و ذائقه او را بخورد، شاید دیگر انگیزه ای برای ادامه کار نداشته باشد. برای اولین باشگاه فیلم فارابی باید از مشاوران متخصص و دلسوز استفاده کرد که خود فیلمسازی را درک کرده و شرایط را به دقت برای نامزدها توضیح دهند. تجربه و تخصص در کنار هم تعریف شده است و این خدمات برای ساماندهی وضعیت فیلم های اولی چیز خوبی است. هنر نیازمند نگاه پدرانه است و تا زمانی که مدیری از روی میز خود بلند نشود و به توانمندی های کل کشور توجه نکند، پیشرفت حاصل نمی شود.
انتهای پیام/