اجتماعی

سس کچاپ خانگی بخورید – گیلونا

گوجه فرنگی رنگ قرمز تیره خود را از رنگدانه ای به نام لیکوپن دریافت می کند، یک آنتی اکسیدان قوی که به جلوگیری از آسیب و التهاب که منجر به بیماری قلبی می شود، کمک می کند.

به گزارش گیلونا، متخصصان تغذیه توصیه می کنند افزودن گوجه فرنگی به رژیم غذایی روزانه مانند سالاد و ساندویچ های خانگی می تواند تاثیرات مثبتی در کاهش فشار خون داشته باشد.

آنها در عین حال خاطرنشان می کنند که با وجود این خواص مهم، ماده غالب سس کچاپ آماده و صنعتی گوجه فرنگی نیست، بلکه قندهای فرآوری شده مانند شربت ذرت یا حتی شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

شربت ذرت یک شربت خوراکی است که از نشاسته ذرت تهیه می شود و محققان معتقدند افزایش مصرف این ماده باعث شیوع دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان می شود.

بنابراین یک قاشق سس گوجه فرنگی آماده می تواند به اندازه یک کلوچه شکلاتی حاوی شکر باشد.

به گفته وب سایت سلامت آمیتا، اگر نیاز به استفاده از سس گوجه فرنگی دارید، مطمئن شوید که حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا نیست و یکی از راه های اطمینان از این امر خوردن آن به تنهایی همراه با غذاهای سالم و ایمن است.

انتهای پیام