اجتماعی

پاندمی‌ تنها یک موج دارد/رسیدن به ثبات تا 6 ماه آینده

گیلونا / فارس این متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: امروز و اواخر دسامبر تقریباً 2 ماه از شیوع Covid 19 می گذرد و با وجود نام موج های اول و دوم و … این در بر اساس مداخلات انتقال

دکتر حمید بختیاری در گفت وگو با گیلونا ، با اشاره به بیماری زایی ویروس ها از حیوانات به انسان و ایجاد بیماری همه گیر ، اظهار داشت: وقتی ویروسی از حیوان جهش می یابد و به انسان منتقل می شود ، یک قدم دیگر برای تبدیل شدن به یک بیماری همه گیر و اینکه این نیز یک انتقال انسان به انسان است که در مورد ویروس کرونا دیده ایم.

وی ادامه داد: مرحله دوم این ویروس ها مرحله جرقه ای است که وقتی انتقال اولین جرقه های همه گیر ویروس از انسان به انسان رخ می دهد ، رخ می دهد.

فاصله همه گیرها را به دلیل دستکاری در طبیعت کوتاه کنید

کارشناس مسئول بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: این پدیده از نظر بازه های زمانی هر 2 و 4 سال یک بار اتفاق می افتد اما در شرایط جدید به دلیل مجاورت انسان با حیوانات و دستکاری در طبیعت ، موارد همه گیر در فواصل کوتاه تری ایجاد می شوند و به او به 8 سالگی رسیده است.

بختیاری افزود: واقعیت همه گیری وجود دارد این است که هیچ مداخله ای نمی تواند پیشرفت آن را متوقف کند و فقط می توان آن را در دوره های بین شیوع بیماری برای ایجاد دانش بیشتر در مورد بیماری یا ساخت واکسن و دارو خریداری کرد و این همان همان محدودیت “. آنها ابزاری هستند که در بیشتر دنیا انجام می شوند.

وی اظهار داشت که وی گفت: “وقتی صحبت از رابطه بین پزشكان و پرستاران و جمعیت بیمارستان ها با جمعیت می شود ، این بدان معنی است كه این رابطه وجود دارد.” استانداردی وجود دارد که بسیاری از کشورها می توانند از آن بهتر مراقبت کنند ، اما در صورت بروز همه گیری ، مشکلات غیر قابل پیش بینی فراتر از حد استاندارد پیش می آید.

تولید واکسن و آینده کرونا

این متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بسیاری از شرکت های تولید کننده واکسن در سراسر جهان به دلیل تغییراتی که در فناوری تاکنون رخ داده ، روی واکسن ها کار می کنند.

بختیاری گفت: برای ساخت واکسن لازم است مهمترین قسمت ویروسی که در ایجاد ایمنی نقش دارد و منجر به ایمنی می شود شناسایی و ترکیب و تزریق آن با مواد به صورت تقویت کننده صورت گیرد تا فرد در بخشی از ژنوم که باعث پاسخ ایمنی می شود ایمن است. ” ، به منظور بررسی.

وی با بیان اینکه از سه تا چهار نوع فناوری برای ساخت واکسن هایی که تاکنون تصویب شده استفاده شده است ، افزود: یکی از آنها متعلق به شرکت Fiers است. ممکن است توسط ویروس ایجاد شود.

کارشناس مسئول بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اینکه اگر ژنوم خاص در اسرع وقت تعیین شود ، تأثیر واکسن بیشتر خواهد شد ، افزود: واکسن ها باید سه مرحله از آزمایشات بالینی را پشت سر بگذارند.

بختیاری گفت: هنگامی که استفاده گسترده از واکسن مجاز است ، مواردی مانند وجود عوارض جانبی ، سطح ایمنی واقعی و موارد مهار تزریق ها مطرح می شود.

وی گفت: امروزه بیشتر افراد آلوده علائم بسیاری دارند و برخی از آنها بدون علامت هستند. “اما واقعیت مهم در مورد ویروس این است که هنوز افراد حساس هستند که در معرض ویروس قرار نگرفته اند.”

شرط دستیابی به ثبات

این متخصص بیماریهای عفونی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: اگرچه شاهد روند کاهشی در تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها هستیم و علی رغم بهبودی درصدی از بیماران به شدت ، گروه های حساس همچنان قادر به دریافت Covid است … “.

بختیاری گفت واکسیناسیون در چین ، کشورهای اروپایی ، ایالات متحده و کشورهایی مانند ترکیه ، امارات ، عربستان و غیره آغاز شده است. و اینکه حدود 2٪ از جمعیت آنها ظرف سه ماه آینده واکسینه می شوند. با 2٪ ، به جامعه در دستیابی به ثبات در Covid 19 مورد ، بستری شدن و مرگ و میر طی شش ماه آینده کمک می کند.

انتهای پیام