طرز تهیه رنگینک خرما
رنگینک خرما جنوبی ساده
به نقل از فروشگاه انلاین خرما این طور که تحقیقات ما نشان می دهد، اصالت رنگینک به شهر جهرم بر می گردد. اما به طور کلی این دسر در استان های جنوب کشور از خوزستان گرفته تا هرمزگان، بوشهر و حتی فارس تهیه و سرو می شود. مواد اولیه رنگینک را آرد، خرما و گردو تشکیل می دهند که به همراه برخی چاشنی ها عطر و طعم لذت بخشی پیدا می کند. جالب است بدانید که این دسر خوشمزه به دلیل انرژی بالای خود برای افراد دارای افت فشار گزینه مناسبی محسوب می شود.
مواد اولیه رنگینک
مواد اولیه ای که برای تهیه رنگینک خرما نیاز دارید، به شرح زیر هستند:
مراحل پخت شیرینی رنگینک، به شرح زیر است:
در پایان این مطلب، اگر به خوراکی های تهیه شده از خرما علاقه مند هستید، از شما دعوت می کنیم که را مطالعه کنید.
رنگینک رولتی
خرما کبکاب با کیفیت: دسرهای ایرانی اگر چه ساده به نظر می رسند، اما با چاشنی کردن خلاقیت در طبخ این دسرها، می توان آن ها را به اشکال گوناگونی تهیه کرد. برای مثال می توانید رنگینک را به اشکال مختلف ساده، تارت، توپی، قالبی و حتی رولتی درآورید. کافی است مواد اولیه قبلی را آماده کنید و این دسر خوشمزه را با فرمی اشتها برانگیزتر از قبل سرو کنید.
طرز تهیه رنگینک خرما رولی
در طرز تهیه رنگینک بوشهری رولی، این مراحل را در نظر داشته باشید:
طرز تهیه رنگینک با ارده
اضافه کردن ارده به این شیرینی خوشمزه جنوبی، ایده فوق العاده ای به نظر می رسد. ارده دارای خواص زیادی بوده و در ضمن ترکیب شدن آن با طعم شیرین خرما، چیزی بسیار خوشمزه خواهد شد. برای این منظور کافی است که در مراحل بالا، پس از تفت دادن آرد، ارده را به اندازه نصف پیمانه، به مواد خود اضافه کنید. البته بعضی مواقع نیز با اضافه کردن مقادیر بیشتر ارده، می توان طرز تهیه رنگینک بدون خرما را دنبال کرد که آن قدرها هم جالب نیست.
طرز تهیه رنگینک با آرد نخودچی
به طور سنتی در تهیه رنگینک، از آرد سفید استفاده می شود، اما در صورتی که مایل باشید؛ امکان جایگزین کردن آرد نخودچی به جای آرد سفید وجود دارد. در این صورت دقت داشته باشید که حجم آرد مورد نیاز، در ترکیب مواد اولیه این شیرینی جنوبی، ثابت می ماند.
طرز تهیه رنگینک شیرازی
در تهیه رنگینک شیرازی، با همان مراحل آماده سازی روبرو هستیم؛ با این تفاوت که به جای آرد سفید از آرد گندم استفاده می شود. همین طور شیرازی ها برای آماده کردن این شیرینی، از خرمای سیاه تری استفاده کرده و حتما خاک قند نیز اضافه می کنند. از این روی رنگینک شیرازی ها، طعم شیرین تری دارد.
پیشنهاد می کنیم که حتما را در مجله اسنپ فود دنبال کنید.
نکات مهم در طرز تهیه رنگینک مجلسی
برای آن که بتوانید این شیرینی خوشمزه را به مراتب خوشمزه تر تهیه کنید، این نکات را در نظر داشته باشید:
خواص رنگینک
پس از آموزش رنگینک بد نیست به سراغ خواص این شیرینی سنتی برویم. این دسر علاوه بر خواص سیر کنندگی که دارد، به دلیل محتوای خرما و گردو برای تقویت جسمی و جنسی افراد هم بسیار مناسب است. خواص این خوراکی به قدری است که حتی در برخی از مواقع از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده می شود. از سایر فواید این شیرینی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
رنگینک خرما، برای لحظه های شیرین شما…
در این راهنما به آموزش طرز تهیه رنگینک پرداختیم. همان طور که مشاهده کردید می توان با کمی خلاقیت، رنگینک را به اشکال دیگری هم تهیه کرد. با این کار می توانیم شاهد تلفیق سنت و مدرنیته باشیم و در عین حال از خوردن یک دسر محلی مغذی با ظاهری زیبا لذت ببریم. راستی، اگر خواستید علاوه بر این شیرینی خوشمزه انواع دیگری از شیرنی ها و دسرها را تهیه کنید، می توانید از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، لازم است وارد صفحه شده و موارد دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید
طرز تهیه رنگینک ساده
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
میزان کالری رنگینک در یک بشقاب متوسط: 423 کالری
مواد لازم برای تهیه رنگینک خانگی (یک بشقاب متوسط)
مراحل طرز تهیه رنگینک خانگی ساده
یکی از اصیل ترین دسرهای جنوبی است که به دلیل داشتن خرما، مغز گردو و ادویه های متنوع و گرم بسیار قوی و پرانرژی است. در ادامه می توانید با آشنا شوید.
مرحله اول؛ آب کردن کره در ماهیتابه
در اولین مرحله از ساده باید کره را داخل یک ماهیتابه بریزید. اجازه دهید کره با حرارت ملایم آب شود. مقدار کره مورد نیاز برای درست کردن بین 200 تا 250 گرم است. در صورتی که دوست دارید از کره کمتری استفاده کنید می توانید 200 گرم کره به کار ببرید.
به یاد داشته باشید در باید به اندازه نصف مقدار آرد، کره یا روغن به آن اضافه کنید. می توانید ، و مورد نیاز در را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش تهیه کنید.
مرحله دوم؛ تفت دادن آرد رنگینک
در مرحله دوم از باید آرد را یک بار الک کنید تا اگر گلوله ای در آن وجود دارد جدا شود. سپس آرد یکدست شده را به کره آب شده اضافه کنید. با کمک یک قاشق چوبی کره و آرد را روی حرارت ملایم هم بزنید.
این کار را آن قدر ادامه دهید تا خامی آرد گرفته شود و خوب تفت بخورد. آرد و کره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و کمی رنگ بگیرد و طلایی شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. برای توجه داشته باشید که ترکیب آرد و کره نباید مثل حلوا تیره و سفت شود و باید آن را کمی رقیق تر از روی گاز بردارید.
مرحله سوم؛ آماده کردن خرمای رنگینک
در سومین مرحله از باید پوست و هسته خرماها را جدا کنید. برای اینکه هسته خرماها را راحت تر خارج کنید می توانید از یک نی محکم یا لوله خودکار تمیز استفاده کنید. سپس به جای هسته خرما یک چهارم یک گردو را داخل خرما قرار دهید.
این کار را برای همه خرماها تکرار کنید. مقدار خرمای شما باید به اندازه ای باشد که یک ظرف متوسط را پر کند. اگر دوست دارید گردویی که برای درست کردن رنگینک استفاده می شود، ترد باشد، می توانید مقداری آن را در تابه تفت دهید و بعد داخل خرما قرار دهید.
برای تهیه به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های همواره تخفیف افق کوروش انجام دهید.
مرحله چهارم؛ ترکیب کردن مواد رنگینک
بعد از اینکه ترکیب آرد و کره کمی خنک شد، پودر دارچین و پودر هل را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم ترکیب کنید. حالا مقداری از این ترکیب را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. خرماهایی را که داخل آن را با گردو پر کرده اید، روی این مواد و داخل ظرف بچینید.
لازم نیست خرماها را کاملاً نزدیک به هم و متراکم کنار هم قرار دهید. کافی است ظرف را پر کنید و هر جا که لازم است خرما بگذارید. این کار موجب می شود تا دسر شما بیش از اندازه طعم خرما به خود نگیرد و لذیذتر شود. سپس دوباره روی خرماها از ترکیب آرد و کره بریزید تا کاملاً سطح آن پوشیده شود.
می توانید، و مورد نیاز در را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش تهیه کنید.
مرحله پنجم؛ سرو کردن رنگینک
در آخرین مرحله از باید آن را برای حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود و خودش را بگیرد. سپس قبل از سرو کردن آن را از یخچال خارج کنید و مقداری پودر نارگیل و پودر پسته روی آن بریزید.
می توانید این دسر خوشمزه را همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید میل کنید. در و بعد از اینکه همه مواد را داخل ظرف ریختید، می توانید مقداری پودر قند و دارچین روی آن الک کنید.
سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. اگر هم دوست دارید رنگینک را گرم سرو و میل کنید و از طعم گرم و لطیف آن لذت ببرید. می توانید ، ، انواع و مورد نیاز خود را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش تهیه کنید.
طرز تهیه رنگینک توپی
مواد لازم برای تهیه رنگینک توپی
مراحل طرز تهیه رنگینک توپی
مرحله اول؛ آماده کردن خرما برای رنگینک
در اولین مرحله از باید پوست و هسته خرماها را جدا کنید. سپس در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن حیوانی یا کره بریزید و خرماها را با دست یا چنگال له کنید و داخل روغن بریزید.
برای 2 تا 3 دقیقه خرماها را در روغن تفت دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. برای تهیه به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های همواره تخفیف افق کوروش انجام دهید.
مرحله دوم؛ تفت دادن آرد رنگینک
در مرحله دوم از طرز تهیه باید آرد را داخل تابه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و مدام آرد را هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. این کار را برای 10 دقیقه ادامه دهید و زمانی که رنگ آرد کمی عوض شد و بوی خامی آن گرفته شد، کره آب شده را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد رنگینک
در سومین مرحله از طرز تهیه باید خرمای تفت داده شده را به آرد اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید. سپس مغز گردو، مغز پسته و بادام را خرد کنید و به همراه کنجد به سایر مواد اضافه کنید. مایه رنگینک را خوب هم بزنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. می توانید را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه های افق کوروش تهیه کنید.
مرحله چهارم؛ شکل دادن رنگینک توپی
در آخرین مرحله از باید مایه رنگینک را کمی ورز دهید تا بافت یکدستی پیدا کند. سپس مقداری از مایه رنگینگ را بردارید و با دست گرد کنید. پودر پسته، پودر بادام و پودر نارگیل را در کنار دست تان قرار دهید.
هر بار که مواد رنگینک را به صورت توپی درست کردید، در یکی از مغزها بغلتانید و داخل ظرف بچینید. سپس رنگینک های توپی را برای حدود 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت و آماده شوند. می توانید این رنگینک خوشمزه را همراه با چای سرو و میل کنید.