عمومیکسب و کار ایرانی

نحوه درآوردن روکش صندلی

افرادی که ماشین دارند هر چند مدت یک بار اقدام به تمیز کردن ماشین خود، شیشه ها و لاستیک ها می کنند.  تمیز کردن خودرو فقط شامل ظاهر ماشین نمی شود و بهتر است فضای داخلی ماشین را نیز تمیز کنید و به فکر اراستگی و زیبایی آن باشید. بیشتری عضوی که در فضای داخلی تاثیر زیادی دارد روکش های ماشین می باشد. ممکن است چرمی، پارچه ای و یا ترکیب هر دو باشد. هر کدام از روکش ها دارای معایب و مزایایی می باشند. روکش های پارچه ای دارای تنوع بالایی در رنگ و طرح می باشند.

مزیتی که این روکش ها نسبت به روکش های چرمی دارند این است که تعدیل دمای آن بسیار پایین است؛ در تابستان بسیار گرم و در زمستان بسیار سرد نمی باشند. این نوع روکش نسبت به نوع های دیگر از دوام بالایی برخوردار است و ثبات بالایی نیز دارد به صورتیکه تغییر رنگ در آن ها بسیار کمتر از روکش های دیگر دیده شده است. در مقابل موارد گفته شده باید بدانید تمیز کردن این روکش ها هنگام کثیف شدن کار دشواری می باشد و شست و شوی آن با مشکل همراه است.

روکش صندلی تیگو 7 پرو محصولی باکیفیت و با دوام برای رانندگان است

مزایا و معایب روکش چرمی

روکش های چرمی بر خلاف روکش های پارچه ای به آسانی تمیز می شوند و می تواند گزینه ی مناسبی برای افرادی باشد که به تمیزی خودرو بسیار حساس اند به طوریکه اگر کثیف شد کافیست با یک دستمال نمدار روکش را پاک کنید. این نوع روکش ها برای افرادی که مسافران زیادی سوار ماشین خود می کنند و یا افرادی که مجبورند اکثرا با لباس کار روی صندلی خودرو بنشینند بسیار مناسب است.

عیبی که به این روکش ها وارد است انتقال دما و تاثیر پذیری آن از دما می باشد. این روکش ها در زمستان با جذب سرما به خود باعث می شود تا سرنشسن بیشتر سرما را حس کند و در تابستان فضای ماشین به دلیل تابش نور خورشید بسیار گرم باشد.

نکات مهم در انتخاب روکش مناسب برای ماشین

بهتر است در هنگام تهیه ی روکش برای ماشین خود به نکاتی توجه کنید تا بتوانید مدت زیادی از آن استفاده کنید و همچنین روکش مناسب خودروی خود را انتخاب کنید. نکاتی که هر فرد باید در تهیه روکش خود به آن دقت کند  شامل موارد زیر می شوند.

  1. روکش مقاوم در برابر ساییدگی باشد.
  2. در هنگام نشستن سرنشین روکش باعث تعرق او نشود.
  3. روکش به دلیل قرار گرفتن در معرض نور آفتاب تغییر رنگ ندهد.
  4. در هنگام کثیف شدن به راحتی و بدون مشکل بتوان روکش را تمیز کرد.
  5. رنگ روکش باید متناسب با فضای ماشین باشد و رنگ مناسبی داشته باشد.

تعویض روکش ماشین

بعضی مواقع کثیفی روکش به حدی است که با تمیز کردن و شستن روکش برطرف نمی شود و یا ممکن است روکش پوسیده و قدیمی باشد که شما را مجبور به تعویض روکش های صندلی کند. در این مواقع دو راه برای شما وجود دارد:

اول اینکه می توانید این کار را به شخصی ماهر و خبره در این زمینه بسپارید.

برای خرید روکش صندلی به چه نکاتی دقت کنیم؟

دوماینکه خود دست به کار شوید و روکش خودروی خود را تعویض کنید. در ادامه ما سعی کردیم با آموزش مرحله به مرحله ی تعویض روکش ماشین شما را در تعویض روکش ها همراهی کنیم. برای شروع باید گام به گام با مراحل زیر پیش بروید.

باز کردن روکش های قدیمی

  • گام اول: صندلی هارا جابه کنید و نخ های روکش را باز کنید.
  • گام دوم: برای در آوردن روکش های زیر سری ابتدا زیر سری را با فشار دادن خار به سمت بالا بکشید و سپس روکش آن را دربیاورید.
  • گام سوم: برای باز کردن روکش های صندلی عقب با فشار دادن آن به سمت داخل آن را بیرون بکشید و برای بیرون آوردن بخش زیرین با فشار آن را بالا بکشید.
  • گام چهارم: برای در آوردن روکش های صندلی جلو باید صندلی هارا کامل بخوابانید و بند های آن را باز کنید.

به همین راحتی از شر روکش های قدیمی خلاص خواهید شد.

نصب روکش های جدید

  • گام اول: در گام اول ابتدا گره ی روکش را باز کرده و سپس گیره را بالا ببرید تا به شکاف میان تکیه گاه صندلی و نشیمنگاه  صندلی دسترسی داشته باشید.
  • گام دوم: گیره را از بین شکاف میان صندلی رد کرده و بعد از آن بند های موجود در قسمت پایین پست را از شکاف موجود به عقب هل دهید.
  • گام سوم: بند هایی که به عقب هل دادید را بکشید تا جایی که روکش روی صندلی سفت شود و قالب صندلی شود. اگر روکش سفت نشود فضای داخلی ماشین را شلخته و نامنظم نشان می دهد.
  • گام چهارم: پس از رد کردن بند ها آن ها را پیچ دهید و بند های پایین پشت را به قسمت جلویی صندلی آورده و به گونه ای قرار دهید تا مزاحمتی برای سرنشین نداشته باشد و بتواند از تنظیم کننده استفاده کند.
  • گام چهارم: در این مرحله باید بند های بانجی را سفت متصل کنید و سپس بکشید تا جاییکه بخش پایینی روکش سفت شود. پس از آن باید با استفاده از قلاب دو سر نخ ها را به هم متصل کنید.
  • گام پنجم: روکش را نصب کرده و آن را پایین بکشید و به هر دو سمت پشتی برسانید. بعد از آن همزمان با پایین کشیدن الیاف روکش بالشتک را باید فشار بدهید.
  • گام ششم: در این گام به روکش های بخش زیرسری می رسیم. در ابتدا باید روکش ها را نصب کنید و مانند بخش های دیگر روکش را سفت کنید. برای سفت کردن روکش زیر سری باید لبه های استیک دور زیر سری را کش داده و به سمت پایین بکشید.
  • گام هفتم: روکش های صندلی عقب نیز تاحدودی مثل روکش صندلی جلو می باشد. ابتدا روکش را روی صندلی فیکس کنید و سپس بند ها را از بین سگک عبور دهید و سفت بکشید تا کاملا سفت شود. پس از آن باید سگک ها را باید سفت کرده و بند بانجی را قرار دهید تا بند ها را با قلاب به هم متصل کنید.

نکته ای که در  youtube باید به آن توجه شود این است که بعد از هر مرحله باید بند ها را تاب دهید و سفت  کنیدروکش صندلی ماشین جز یکی از لوازم جانبی خودرو است که اهمیت زیادی دارد. اکثر افرادی که صاحب ماشین هستند، تمایل دارند تا از روکش صندلی خودرو استفاده کنند تا از این طریق از آسیب دیدن، پارگی و سایش صندلی فابریک ماشین جلوگیری کنند.

یکی از مهم ترین موضوعات روکش صندلی خودرو باز کردن آن می باشد. باید به شیوه و روشی انجام شود که نه روکش نه صندلی خودرو آسیب نبیند. در این مقاله همراه ما باشید تا به شما آموزش دهیم که چگونه روکش صندلی خود را دربیاورید و تعویض کنید.

معرفی روکش صندلی ماشین

قبل از این درباره باز کردن روکش صندلی ماشین صحبت کنیم بهتر است که تعریفی از روکش خودرو داشته باشیم. روکش صندلی یکی از تزئینات داخلی ماشین محسوب می شود و با توجه به رنگ ماشین خریداری می شود و باعث راحتی سرنشینان خودرو و زیبایی و سلامتی بیشتر خودرو می شود. یکی از نکات جالبی که در استفاده از روکش صندلی خودرو وجود دارد این است که باعث می شود بر دمای خودرو هم تاثیر بگذارد. استفاده از روکش خودرو علاوه بر زیبایی که به خودرو می دهد باعث محافظت از صندلی های خودرو هم می شود .