علمی و پزشکیکسب و کار ایرانی

فوم زیر فرش، 10 نکته جالب از این فوم.

فرض کنید، در مهمانی بسیار شلوغی هستید و ظرف شکستنی از دست شما رها می شود، اگر زیر پایتان سنگ، سرامیک یا موراد مشابه این نوع متریال باشد، قطعاً ظرف پس از برخورد به سطح زمین می شکند. در صورتی که اگر بر روی پارکت لمینت این اتفاق بیفتد به دلیل استفاده از فوم و خاصیت ارتجاعی آن احتمال شکستن ظرف بسیار کم است. این مزیت یکی از دلایل استفاده از انواع فوم زیر پارکت است که در سال های اخیر مورد توجه افراد قرار گرفته است. اگر شما هم به دنبال آشنایی با این محصول و خرید عمده فوم زیر فرش هستید و می خواهید بیشتر از ویژگی های بارز آن اطلاعات کسب کنید، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

انواع فوم پارکت

برای انتخاب فوم پارکت مناسب در قدم اول، باید با انواع این محصول آشنا شوید، ویژگی هر یک را بشناسید و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب کنید. بر این اساس، در ادامه به بررسی انواع مختلف این فوم ها می پردازیم. لازم به ذکر است، برای حصول نتیجه بهتر است، فومی که انتخاب می کنید، با زیرسازی محیط مورد نظر،هارمونی و تطابق مناسبی داشته باشد و موقع بیش از دو میلی متر ناهمواری وجود نداشته باشد که در نهایت علاوه بر رعایت نکات ایمنی، محیط زیبایی برای خود و اطرافیانتان بسازید.

فوم پارکت معمولی؛ انتخاب اقتصادی و به صرفه

این فوم پارکت ها با قیمت بسیار معقول در بازار یافت می شوند، که البته کاربرد آن صرفاً به فوم زیر پارکت محدود نیست اما استفاده از آن به این منظور بسیار مرسوم است؛ زیرا می تواند نیاز کفپوش به یک زیرسازی مناسب را برطرف کند. فوم معمولی در ضخامت های مختلفی موجود است اما ضخامت 2 میلی متری آن برای فوم زیر پارکت استفاده می شود.

فوم پارکت سایلنت؛ کیفیت و زیبایی همزمان در یک محصول

این فوم در قیاس با محصول قبلی از کیفیت بهتری برخوردار است و عایق بهتری برای زیر پارکت به شمار می آید. این محصول بسیار فشرده و چگال تر است و نور کمی را از خود عبور می دهد، بر این اساس، اگر این فوم را رو به روی صورتتان بگیرید، تصویر خاصی از طرف دیگر فوم نمی بینید. توجه داشته باشید، زمانی که پارکت را روی سرامیک نصب نمی کنید، این محصول مناسب ترین انتخاب برای شما است. زیرا محافظت بیشتری از پارکت شما خواهد شد و سطح زمخت زیرین به پارکت انتخابی شما آسیب نخواهد زد.

فوم پارکت متال سایلنت؛ مناسب برای دکوراسیون مدرن امروزی

عنصر اصلی به کار رفته در این محصول، ویسکوز یا فوم متال سایلنت است. تفاوت این محصول با فوم پارکت سایلنت، لایه آلومینیومی است که در فوم پارکت متال سایلنت به کار رفته است. وجود این لایه آلومینیوم باعث شده است که خاصیت عایق برودتی فوم پارکت را بالا می برد و برای منازلی که سیستم گرمایش از کف دارند، بهترین گزینه است. زیرا آسیب به بافت لمینت را کاهش می دهد. ضمناً اگر در اقلیمی مرطوب زندگی می کنید، استفاده از این فوم قطعاً به شما توصیه می شود.

چرا بهتر است از فوم پارکت استفاده کنید؟

همانطور که در این مقاله اشاره شد، یکی از مهم ترین دلیل استفاده از فوم ها، کمتر شنیده شدن صدا روی پارکت لمینت هنگام راه رفتن است. بر این اساس، اگر نسبت به صداهای مختلف، هنگام راه رفتن حساس هستید، بهتر است در دکوراسیون خانگی خود از این فوم ها استفاده کنید. مورد بعدی استفاده از فوم ها به عنوان عایق های برودتی و حرارتی است. در خانه هایی که به هر دلیل، امکان کنترل جریان هوای داخل و خارج خانه وجود ندارد، استفاده از این محصول، گزینه خوبی برای تعادل هوای داخل و خارج خانه است. از طرفی استفاده از این فوم ها، باعث ایجاد خاصیت ارتجاعی برای کف اتاق می شود که همین موضوع فضایی امن را برای کودکان و سالمندان به وجود می آورد و از آسیب دیدگی آنها هنگام رفت و آمد در محیط خانه جلوگیری می کند.

تفاوت مهم فوم معمولی و فوم سایلنت که باید بدانید

اصلی ترین تفاوت این دو محصول در فشردگی و تراکم آنها است. در حالت کلی می توان گفت، فوم سایلنت، بسیار متراکم، فشرده و مقاوم تر در برابر وزن و فشار است. همانطور که اشاره شد در قسمت هایی که سطح زیرین سیمانی است باید از فوم سایلنت استفاده شود. فوم سایلنت معمولاً با 2 میلی متر ضخامت، فوم استاندارد برای نصب پارکت لمینت محسوب می شود. زیرا ضخامت کمتر (برای مثال: 1.5 و 1.8 میل میتر) باعث فشار آمدن به پارکت لمینت و آسیب به آنها می شود و از طرفی ضخامت بیشتر (بالای 2 میلی متر) نیز سبب انعطاف پذیری بیشتر و فشار آمدن به کلیک پارکت می شود.

توجه داشته باشید، بهترین فوم های سایلنت به رنگ سفید تولید می شود، زیرا این مدل فوم از بهترین مواد اولیه تولید شده و متشکل از مواد مضر نیستند. اما فوم های مشکی به دلیل اینکه از مواد بازیافتی تولید شده اند بهتر است از آنها در فضای خانه یا محصل کار خود استفاده نکنید.

مهم ترین نکات خرید فوم زیر پارکت

در هنگام خرید این محصول بهتر است، توجه داشته باشید که فوم مخصوص پارکت لمینت را خریداری کنید. چون بعضاً فوم عایق کاری موتورخانه را به جای فوم سایلنت پارکت لمینت استفاده می کنند که در نهایت باعث خراب شدن لمینت می گردد. همچنین با توجه به نیاز و محیط مورد نظرتان نوع مناسب فوم را انتخاب کنید که در نهایت با توجه به هزینه ای که برای تهیه این محصول در نظر می گیرید در سال های بعد به آسیب های مالی دچار نشوید.

نکاتی که باید از فوم زیر پارکت بدانید

  •  وجود یک لایه نرم ما بین پارکت و سرامیک یا مابین پارکت و سطح سیمانی بهتر از تماس مستقیم پارکت با یک سطح صلب است.
  • استفاده از این محصول باعث می شود که هنگام راه رفتن، صداهای اضافی تولید نشود. همچنین وجود فوم زیر پارکت، تا حدی خاصیت ضربه گیری به آن می دهد و بافت لمینت را از آسیب دور نگه می دارد و عمر مفید آن را بالا می برد.
  • علاوه بر موارد ذکر شده، وجود فوم پارکت تا حدی نقش عایق حرارتی – برودتی و صوتی ایفا می کند و همانطور که می دانید در زمستان و تابستان باعث تعادل هوای درون و بیرون از خانه می شود.

چرا باید از فوم زیر موکت استفاده کرد؟

خیلی ها از موکت در خانه خود استفاده می کنند اما از فوم برای زیر آن استفاده نمی کنند. موکت به سادگی روی زمین و کف خانه انداخته می شود و بعد مورد استفاده قرار می گیرد. در سالهای اخیر ، برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی و حفظ آن در خانه این موضوع رایج شده است که افراد از فوم در زیر موکت های خود استفاده کنند.

زمانی که شما موکت را بدون فوم روی سطح زمین قرار می دهید آنگاه انرژی (گرما یا سرما) به راحتی از خانه بیرون می رود چون موکت لایه نازکی بیش نیست و ضخامت زیادی ندارد. برای مثال فرض کنید زمستان است و شما خانه را بخاری گرم می کنید. اگر موکت شما بدون فوم زیر باشد، گرما به راحتی از آن عبور می کند و از خانه خارج می شود. مخصوصا در خانه های امروزی که از ضخامت دیوارها و کف ها کاسته شده است.

اما زمانی که شما از فوم در زیر موکت استفاده کنید، در واقع عایقی را به آن اضافه می کنید که از انتقال انرژی جلوگیری می کند. فوم زیر موکت به انگلیسی carpet underpad است و در واقع پدی است که زیر موکت انداخته می شود تا از هدررفت انرژی در کف ساختمان شما جلوگیری کند.

هم چنین دلیل دیگر برای استفاده از فوم در زیر موکت این است که باعث محافظت بیشتر از موکت و کف ساختمان می شود. پد فومی زیر موکت، از آسیب دیدن گوشه های موکت جلوگیری می کند و هم چنین مانع چروک ان می شود. همان گونه که مشاهده می کنید با خریدن یک فوم و استفاده از آن در زیر موکت شما مزیت های زیادی را کسب خواهید کرد. با این کار هزینه های شما نیز کاهش خواهد یافت و شما از این لحاظ سود خواهید کرد. در برخی اوقات، موکت های رنگی باعث رنگی شدن کف ساختمان می شود که فوم زیر موکت از این مورد هم جلوگیری می کندو این خود مزیت دیگر است.

جنس فوم زیر موکت

فوم  زیر موکت در واقع یک لایه ابری است که بخش زیادی از گاز تشکیل شده است. فوم در واقع از تزریق گاز در مواد جامد یا مایع تشکیل شده است و برای همین است که نرم اما محکم است و دوام بسیار خوبی دارد. فوم زیر موکت از نوع فوم سلول بسته است که بسیار بادوام است و در برابر ضربه هم مقاوم است.  فوم های زیر موکت به طور کلی به چند دسته تقسیم می شوند که در زیر به آنها اشاره شده است:

فوم پلی اورتال اولیه :

پلی اورتال یک پلیمر مقاوم و پرمصرف است که از آن در جاهای زیادی استفاده می شود. از این فوم ها در ماشین و ساخت مبل نیز استفاده می شود اما فوم زیر موکت محکم تر  است.

فوم پلی اورتال پیوندی:

همان گونه که از نامش پیداست این فوم از پیوند و ترکیب فوم های مختلف با سایز و طرح های مختلف ساخته می شود. این فوم یکی از باکیفیت ترین فوم ها می باشدو برای همین دوام زیادی دارد و افراد می توانند روی آن حسابی ویژه باز کنند.

فوم پلی اورتال پارچه ای:

این فوم ضد آب است و به شکل یک پارچه وتوسط دستگاه خاصی تولید می شود . این فوم ها در جاهای مختلفی استفاده می شوند و در زیر موکت به خوبی از هدررفت انرژی جلوگیری می کنند.

منبع:

https://shahrfarsh.com/