روش آسان تقویت نعوظ
روزگاری مشکلات هم بستری در همان بستر می ماند. امروزه مشکلات جنسی، به لطف بازاریابی های دارویی، پیشرفت های درمانی نظیر استفاده از قرص وایمکس و نظرات متخصصان، گشوده شده اند. در این مقاله، 11 راه خانگی و ساده برای تقویت نعوظ در مردان آمده است.
اختلال نعوظ چییست؟
ناتوانی جنسی، که به طور متداول نامیده می شود، خوشبختانه دیگر یک تشخیص مخفیانه نیست. این مسئله در هر سنی قابل درمان است، و هر فردی که درمان شود، می تواند فعالیت های جنسی طبیعی داشته باشد.
پزشکان در کوثر طب اختلال نعوظ را، ناتوانی در بدست آوردن نعوظ یا عدم نعوظ کافی برای رابطه ی جنسی، تعریف می کنند. این مسئله بیشتر از آن چیزی که تصور می کنید در مردان شایع است. بر اساس آمار حدود 5% مردان 40 ساله، اختلال نعوظ را تجربه می کنند، این در حالیست که 15 الی 25 درصد مردان 65 ساله، اختلال نعوظ را تجربه می کنند. تا اوایل سال 1970، کارشناسان معتقد بودند که علت اصلی مشکلات نعوظ، مسائل روانی است. امروزه، جامعه ی پزشکی اعلام می کند که داروها، شیوه ی زندگی و جراحات، شایع ترین علل اختلال نعوظ هستند. در اینجا برای مقابله و درمان اختلال نعوظ توصیه هایی مطرح می کنیم:
11 راه برای تقویت نعوظ در مردان
در ادامه به راه های افزایش قدرت نعوظ در مردان اشاره می کنیم.
#به خودتان زمان بدهید.
وقتی سن مردان افزایش می یابد، ممکن است زمان بیشتری طول بکشد تا دچار نعوظ شوند. به طور مثال، برای مردانی با سن بین 18 تا 20، رسیدن به نعوظ ممکن است فقط چند ثانیه طول بکشد، این زمان برای مردان بین سی تا چهل سال، ممکن است یک یا دو دقیقه طول بکشد.
اگر مرد 60 ساله ای بعد از یک تا دو دقیقه دچار نعوظ نشد، این به معنی اختلال نعوظ نیست. زیرا مدت زمان بیشتری طول می کشد. زمان بین ارضا شدن و نعوظ بعدی با افزایش سن بیشتر می شود. در بعضی از مردان 60 تا 70 ساله، این زمان ممکن است یک روز یا بیشتر نیز باشید. این مسئله یکی از پیامد های طبیعی افزایش سن است.
#داروهایتان را در نظر داشته باشید.
ممکن است ریشه ی مشکل در داروهایی باشد که، پزشک برای شما تجویز کرده است، یا ممکن است در اثر داروهای بدون نسخه ی آنتی هیستامین، ادرار آور، داروهای قلبی، داروهای فشار خون یا آرامبخش ها باشد. مطمئنا تمام افراد به داروها پاسخ یکسانی نمی دهند. اختلال نعوظ در اثر داروها، بیشتر در افراد بالای 50 سال رخ می دهد. حدود 100 دارو به عنوان القا کننده اختلال نعوظ شناخته شده اند. اگر به داروهایتان شک کردید، با پزشک یا داروساز خود برای تغییر میزان مصرفی یا تغییر داروی خود مشورت کنید. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک یا داروساز، این کار را انجام ندهید.
# بدانید چه چیز هایی برای شریان های شما مفید هستند.
آلت تناسلی یک عضو عروقی است. چیزهایی که باعث انسداد شریان های شما می شوند، میتوانند روی جریان خون آلت تناسلی نیز اثر بگذارند. درحقیقت، همه ی مردان بالای 38 سال دارای تنگی هایی در شریان های آلت تناسلی خود هستند، پس به تغدیه ی خود دقت کنید. احتمالا کلسترول بالا یکی از مواردی است که باعث اختلال نعوظ می شود. کلسترول بالا یکی از علت های احتمالی ایجاد اختلال نغوظ در مردان است. به نظر می رسد کلسترول بالا روی بافت نعوظی تاثیر می گذارد.
# تقویت نعوظ در مردان با کنترل مصرف الکل
شکسپیر درست گفت که الکل میل را زیاد و توان جنسی را کم می کند. این اتفاق به این دلیل می افتد که، الکل یک کاهنده عملکرد سیستم عصبی است. الکل عکس العمل های شما را محدود می کند و برای شما حالتی را ایجاد می کند که تحریک نشوید. زیاده روی در مصرف الکل می تواند باعث به هم خوردن تعادل هورمونی شود. مصرف مزمن الکل می تواند سبب آسیب عصبی و کبدی شود. آسیب کبدی، هورمون زنانه در آقایان را به بیش از حد معمول خود می رساند. در صورت عدم نسبت مناسب تستوسترن به دیگر هورمون ها، شما نمی توانید نعوظ خوبی را تجربه کنید.
# تقویت نعوظ در مردان با ترک سیگار
مطالعات نشان داده اند که نیکوتین میتواند یک منقبض کننده ی عروقی باشد. در یک مطالعه که در دانشگاه تگزاس صورت گرفت، محققان به گروهی از مردان غیر سیگاری آدامس های نیکوتینی و آدامس های پلاسبویی دادند. کسانی که آدامس نیکوتینی دریافت کرده بودند 23 درصد کاهش نعوظ در مقایسه با افرادی که آدامس پلاسبویی گرفته بودند را نشان دادند.
# تقویت نعوظ در مردان با کاهش وزن
مطالعات نشان داده اند مردان چاق مشکلات بیشتری در نعوظ خواهند داشت. اگر وزن شما 20 درصد بیشتر از وزن ایده آلتان است، درباره ی کم کردن وزنتان فکر کنید. ورزش های رزمی و برنامه های کاهش وزن می توانند مناسب باشند. یک بدن متناسب، نه تنها باعث کاهش اختلال نعوظ می شود، بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس فرد نیز خواهد شد.
# تقویت نعوظ در مردان با تعداد دفعات بیشتر روابط جنسی
یک مطالعه ی پنج ساله که روی 1000 مرد بین سنین 55 تا 75 سال انجام شد، نشان داد، افرادی که کمتر از یک بار در هفته رابطه جنسی داشته اند در مقایسه با افرادی که یک بار در هفته رابطه جنسی داشته اند، دو برابر دچار اختلال نعوظ شدند. محققان اعلام کردند که داشتن یک بار رابطه ی جنسی در هفته از مردان در برابر اختلال نعوظ محافظت می کند.
# تقویت نعوظ در مردان با حفظ آرامش
برای حفظ نعوظ، یک ذهن آرام نیاز است. سیستم عصبی شما دو جز دارد، سیستم عصبی سمپاتیک و سیستم عصبی پاراسمپاتیک. زمانی که سیستم عصبی سمپاتیک غالب باشد، بدن به معنای واقعی هوشیار است. هورمون های آدرنال شما را برای ستیز و گریز احتمالی آماده می کنند. نگرانی و اضطراب باعث تغضیف نعوظ به وسیله هدایت خون به ماهیچه ها به جای سیستم گوارشی و آلت تناسلی می شوند.
نگران بودن باعث روشن شدن سیستم عصبی سمپاتیک می شود. در بعضی از مردان، ترس از ناتوانی خیلی نگران کننده است و باعث افزایش نوراپی نفرین و هورمون های آدرنال می شود. این مسئله باعث اختلال در فرآیند نعوظ می شود. راه حل کلیدی این است که آرام باشید و بگذارید سیستم عصبی پاراسمپاتیک غالب شود. پیام هایی که از این شبکه عصبی نشات می گیرند باعث گشاد شدن شریان ها و سینوس های آلت تناسلی خواهند شد، درنتیجه خون بیشتری به آنجا خواهد رسید.
# تقویت نعوظ در مردان با دوری از محرک های سیستمیک
این مواد شامل کافئین و بعضی از محرک های بدون تایید هستند که برای افزایش قدرت جنسی استفاده می شوند. مهم است که در زمان رابطه جنسی آرامش داشته باشید، این محرک ها، عضلات صافی را که باید قبل از نعوظ در حال استراحت باشند، منقبض می کنند.
# تقویت نعوظ در مردان با ذهنی متمرکز
یکی از راه های آرام کردن خود، تمرکز به همراه شریک جنسی خود روی مسائل احساسی است. بدون نگرانی در مورد نعوظ با هم صحبت کنید و از هم لذت ببرید.
# تقویت نعوظ در مردان با هندوانه
یک هندوانه قرمز و شیرین می تواند یک میوه ی رمانتیک باشد. تحقیقات جدید نشان داده اند که فیتونوترینت موجود در هندوانه اثری مانند داروی ویاگرا دارد. به طور به خصوصی این میوه ی آبدار حاوی citrulline است، ترکیبی که باعث می شود عروق خونی بدن شل شوند.
برخلاف داروی ویاگرا، هندوانه روی اندام به خصوص اثر نمی گذارد. Citrulline باعث می شود عروق بدن شل شوند، که برای قلب، سیستم گردش خون و سیستم ایمنی شما مفید است. پوست هندوانه، Citrulline بیشتری در مقایسه با قسمت قرمز آن دارد.
چه زمانی باید برای اختلال نعوظ به پزشک مراجعه کنید؟
مردان در هر سنی می توانند به خاطر ناتوانی جنسی یا مشکلات نعوظ تحت درمان قرار بگیرند. زمانی که تغییر سبک زندگی هیچ پاسخ درمانی نداشته باشد، یک ارولوژیست میتواند به مشکل شما رسیدگی کند و درمانی را برای شما مدنظر داشته باشد، که ممکن است مشکل شما را حل کند. در زیر به این درمان ها می پردازیم:
✅ دارو درمانی، شامل جایگزینی تستوسترون و داروهایی که باعث افزایش جریان خون آلت تناسلی می شوند. مانند ویاگرا، لویترا و سیالیس
✅ دستگاه های وکیوم که خون را به آلت تناسلی می کشند و می توانند باعث تقویت نعوظ شوند.
✅ ایملنت های جراحی می توانند به نعوظ به صورت مکانیکی کمک کنند.
✅ مشاوره روانی برای مقابله با اثرات عاطفی اختلال نعبسیاری از افراد مخصوصا در سنین بالا، یا بنا به بیماری های خاصی به دنبال تقویت نعوظ یا تقویت آلت تناسلی هستند. همانگونه که میدانید مردان برای اینکه بتوانند رابطه جنسی مطلوبی داشته باشد نیاز دارند آلت تناسلی را به حالت نعوظ یا سفت شدن کامل برسانند. در سنین جوانی و در یک بدن سالم معمولا مشکل نعوظ به ندرت پیش می آید اما در سنین بالا و همچنین در برخی بیماری های خاص امکان این وجود دارد که به دلیل عدم پمپاژ خون کافی به آلت تناسلی، نعوظ به صورت کامل شکل نگیرد و امکان برقراری رابطه جنسی مطلوب میسر نگردد.
در واقع در عمل نعوظ، هر چقدر که خون در آلت تناسلی بهتر جریان پیدا کند، شاهد نعوظ بهتر و کامل تری خواهیم بود. با توجه به اینکه این مورد ممکن است برای هر کسی در هر سنی پیش آید و ممکن است که به زندگی بسیاری از افراد لطمه وارد نماید و گاها منجر به جدایی شود.
علائم بروز اختلال نعوظ
- ناتوانی در رسیدن به نعوظ
- ناتوانی فرد جهت نگه داشتن نعوظ در زمان برقراری رابطه جنسی
- از بین رفتن نعوظ قبل از رسیدن به ارگاسم
- کاهش علاقه و اشتیاق فرد به برقراری فعالیت جنسی
- کاهش اعتماد به نفس فرد جهت انجام فعالیت جنسی
- انزال زودرس: انزال زودرس در حین رابطه جنسی و قبل از رسیدن فرد به اوج لذت جنسی رخ می دهد. در اثر بروز این مشکل زوجین از برقراری رابطه جنسی لذت نمی برند.
- تاخیر در انزال: در اختلال انزال، مدت زمان طولانی تحریک جنسی برای رسیدن به ارگاسم و انزال لازم است.
- ناتوانی در انزال
سایر موارد موثر بر بروز اختلال نعوظ
- مشکلات روحی و روانی: وجود استرس و اضطراب زیاد و یا ابتلا به بیماری افسردگی می تواند باعث ایجاد اختلال نعوظ شود.
- مشکلات عروقی و شریانی: ابتلا به بیماری های عروقی و شریانی مانند افزایش سطح کلسترول بد خون، فشار خون بالا، ابتلا به بیماری های سیستم قلب و عروق و ابتلا به بیماری های کلیوی باعث بروز مشکل نعوظ می شوند.
- اختلالات هورمونی: عدم تعادل سطح هورمون های مختلف بدن مانند هورمونهای غده تیروئید موجب بروز اختلال نعوظ می شوند.
- اختلال در خواب: طبق تحقیقات انجام شده اکثر آقایان مبتلا به اختلال نعوظ، دچار مشکلات خواب هستند. اختلال خواب موجب به هم خوردن سطح هورمون تستوسترون و اکسیژن خون می شود.
- ابتلا به بیماری آرترواسکلروز یا سختی سرخرگ ها: در بیماری آرترواسکلروز رسوبات چربی یا پلاک در جدار عروق خونی تشکیل می شود. پلاک ها موجب تنگ شدن عروق و کاهش سرعت جریان خون به اندام های مختلف بدن می گردند. کاهش روند خونرسانی به ناحیه تناسلی موجب بروز اختلال نعوظ و انزال طبیعی می گردد.
- کاهش سطح هورمون تستوسترون : هورمون تستوسترون به تنهایی موجب تقویت نعوظ نمی شود ولی با تحریک گیرنده های مغزی جهت تولید نیتریک اکسید، موجب تقویت آلت تناسلی و درمان اختلال نعوظ می شود.
- اعتیاد به مواد مخدر: اعتیاد به مصرف مواد مخدر، کشیدن سیگار و نوشیدن زیاد مشروبات الکلی موجب بروز مشکلات زیادی در رگ های خونی می شود. مصرف این مواد موجب کاهش سطح اکسیژن خون می گردد. در نتیجه کاهش خونرسانی و اکسیژن رسانی به آلت تناسلی مشکل نعوظ ایجاد می شود.
- مصرف برخی داروها: مصرف داروهای ضد افسردگی، شیمی درمانی، فشار خون بالا و داروهای کاهنده سطح تستوسترون می توانند باعث بروز مشکل نعوظ شوند.
- وجود اختلال در ماهیچه های کف لگن
جهت خرید و آگاهی قیمت های محصولات داروخانه تیمار طب می توانید با شماره تماس 09024865544 در ارتباط باشید.