۶ خاصیت شگفتانگیزِ قارچ برای سلامتی
یک متخصص تغذیه در استرالیا با اشاره به شش فواید قارچ خوراکی برای سلامتی گفت: این ماده مغذی می تواند به اندازه مکمل های ویتامین D مفید باشد.
به گزارش گیلونا ، “جاما اوهانلون” ، متخصص تغذیه در استرالیا ، گفت: مصرف قارچ به حفظ سلامت روده کمک می کند ، فرد را برای مدت زمان بیشتری سیر نگه می دارد ، بوی بد دهان را از بین می برد و سطح ویتامین D را کاهش می دهد. در بدن. در معرض نور ماوراlet بنفش افزایش می یابد.
در مطالعه جدیدی که توسط مرکز تحقیقات تغذیه استرالیا انجام شد ، متخصصان دریافتند که بیشتر قارچ های خوراکی حاوی مقداری ترکیبات فعال زیستی هستند که نه تنها در سبزیجات بلکه در برخی گوشت ها ، غلات و آجیل ها نیز یافت می شوند.
در گزارش جدید ، دیلی میل فواید مصرف قارچ روزانه را برای سلامتی برجسته می کند:
ویتامین دی
تحقیقات نشان می دهد که مصرف قارچ هایی که در معرض نور خورشید قرار دارند ، سطح ویتامین D را افزایش می دهد و می تواند به اندازه مصرف مکمل های ویتامین D برای سلامتی مفید باشد.
احساس سیری طولانی تر
مصرف قارچ با افزایش سیری و کاهش گرسنگی و نیاز به مصرف بیشتر غذا در طول روز همراه است و این غذا را برای افرادی که وزن خود را کنترل می کنند گزینه مناسبی می کند.
سلامت روده
این قارچ همچنین حاوی برخی از پروبیوتیک ها است که باکتری های خوب روده را تغذیه می کنند و می توانند بوی بد دهان را از بین ببرند.
به سیستم ایمنی بدن کمک می کند
قارچ حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را پشتیبانی می کند.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید
مصرف منظم قارچ با کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان و جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات همراه است.
خواص بتا گلوکان
دیواره سلولی قارچ همچنین حاوی بتا گلوکان است. این نوع فیبرهای محلول که معمولاً در جو دوسر وجود دارد ، کلسترول را کاهش می دهد و سلامت قلب را بهبود می بخشد.
انتهای پیام