فرهنگ و هنرکسب و کار ایرانی

ست سماور برنجی دکوری متنوع و شیک با قیمت مناسب

سماور برنجی با ست کامل

ست کامل سماور برنجی به منظور زیباسازی فضای دکوری و همچنین برای استفاده مداوم در منازل پیشنهاد می گردد. استفاده از صنایع دستی ایرانی در چیدمان فضاهای دکوری، اصالت بیشتری به محیط اطراف شما خواهد بخشید. ست سماور برنجی ظاهر زیبایی دارد و از جمله محصولات منتخب برای جهیزیه نوعروسان هم می باشد. رنگ طلایی سماور ذغالی برنجی، آن را به محصولی لوکس برای خانه های شیک ایرانی تبدیل کرده است.

قیمت سرویس سماور برنجی گران نیست و عموم مشتریان می توانند بدون حضور فیزیکی آن را به صورت اینترنتی سفارش دهند. سماور برنجی دارای طرح های متنوع و اندازه های مختلف می باشد. ست کامل سماور برنجی شامل سماور برنجی، قوری برنجی، پارچ برنجی، سینی برنجی و کاسه برنجی می باشد. کلیه سماورهای برنجی فروشگاه برنز نوین قابلیت استفاده دارند و به عنوان دکوری نیز می توان از آن استفاده نمود.

 

ست کامل سماور برنجی برای تغییر فضاهای دکوری خانه های شیک ایرانی استفاده می گردد. قرار دادن سماور برنجی در چیدمان منزل، حال و هوای پیرامون شما را بخوبی تغییر داده و حس و حال خانه های اصیل قدیمی را برایتان تداعی خواهد نمود. تلفیق المان های سنتی مانند سماور ذغالی برنجی با محصولات دکوری شیک امروزی، زیبایی ویژه ای به همراه خواهد داشت. قیمت سماور برنجی دکوری بسیار مناسب است، به همین خاطر برخی برای تکمیل جهیزیه نوعروسان از آن بهره می برند.

سماور برنجی زغالی بصورت کاربردی قابل استفاده است. البته در صورت استفاده ممکن است تغییر رنگ داده و ظاهر براق آن از بین برود. از این رو اغلب مشتریان از این محصول زیبا برای زیباسازی دکوراسیون خانه خود بهره می برند. در صورت استفاده و تغییر رنگ نیز می توانید با مقداری صرف زمان، آن را مانند روز اول براق و زیبا نمایید. شما می توانید برای خرید سرویس سماور برنجی از طریق سایت فروشگاه برنز نوین بصورت غیر حضوری اقدام نمائید.

 سماور برنجی به صورت گازی نیز تولید و عرضه می شود. از سماور برنجی گازی برای استفاده مداوم و روزمره استفاده می شود. تنوع سماور گازی برنجی نیز مانند نمونه های زغالی بسیار است. این تنوع در طرح و شکل سماور برنجی گازی می باشد. چون از سماور برنجی گازی برای استفاده مداوم و روزمره استفاده می شود ، از همین رو سماور برنجی گازی در سایز های 6 و 8 لیتری تولید می گردند. اگرچه در صورت استفاده از سماور برنجی گازی شاهد تغییر رنگ سماور برنجی خواهیم بود. اما خواص استفاده از سماور برنجی ارزش آن را دارد که از ظاهر آن چشم پوشی نمود و به سلامتی فکر کرد.

قیمت سماور برنجی دکوری با توجه به سایز و کیفیت ساخت آن در نظر گرفته می شود. رنگ طلایی سماور برنجی به مرور زمان تغییر کرده و کدر می شود. با توجه به این موضوع ظروف صنایع دستی برنجی ظاهر زیبایی داشته و در صورتی که با گذر زمان تغییر رنگ دهند، براحتی می توان برق و جلای آنها را بازگرداند. خرید اینترنتی ست کامل سماور برنجی برای مشتریان گرامی از هر کجای کشور امکان پذیر است. ارسال سفارشات همه روزه بصورت فوری انجام می گردد.

سماور برنجی زغالی یکی از گزینه های هدیه برای مناسبت های مختلف بشمار می رود. ست کامل سماور برنجی مدل زغالی بگونه ایی در نظر گرفته شده تا در اکثر ویترین ها قابل استفاده باشد. قیمت ست کامل سماور برنجی گران نیست و شما می توانید از آن برای استفاده شخصیو هدیه به دوستان بهره ببرید. ظروف برنجی هم بصورت براق و هم بصورت آنتیک و قدیمی تولید می گردند. از این رو خانم های با سلیقه ایرانی می توانند با توجه به چیدمان منزل خود از آنها بهره ببرند.

صنایع دستی ایرانی فارغ از محل تولید، از جذابیت خاصی برخوردار است. تلاش هنرمندان و صنعتگران کشورمان قابل ستودن است و از این رو ترویج فرهنگ حمایت از تولید داخلی، تاثیر مهمی در رشد و بهبود کیفیت کار آنها خواهد داشت. حمایت از هنر این سرزمین بر عهده تک تک افراد جامعه بوده و انگیزه ایی مضاعف برای اساتید و نسل جوان هنرمند خواهد بود.

سماور برنجی یکی از زیباترین صنایع دستی است که به منظور تزئین در کنار سالن، آشپزخانه و یا چایخانه های سنتی و…. استفاده می شود. سماورهای برنجی  دارای طرح های متنوع هستند و در سایز های کوچک، متوسط و بزرگ ساخته می شوند. تنوع بالای سماورهای برنجی می تواند پاسخگوی نیازهای مختلف مشتریان و هر گونه سلیقه ای باشد. سماورهای برنجی در سایز های 1 لیتری تا 8 لیتری تولید و عرضه می گردند.

یکی از زیباترین و با ارزش ترین نوع سماورهای برنجی مدل قلمزنی هستند. سماورهای برنجی قلمزنی به لحاظ هنری ارزش بالایی دارند و هم چنین به لحاط زیبایی منحصر به فرد هستند. فروشگاه برنز نوین انواع سماور برنجی قلم زنی در طرح ها و سایزهای مختلف را عرضه می نماید. ارسال کلیه سماورهای برنجی فروشگاه برنز نوین به سراسر کشور به صورت رایگان انجام می شود.

تاریخچه ساخت سماور

سماور اختراع کشور روسیه است و برای تهیه چای استفاده می شود. در قرن هفدهم چای از مغولستان غربی به روسیه آورده شد و از آن به عنوان دارو در میان اشراف استفاده می شد. چای رقیب نوشیدنی های سنتی و گیاهی در روسیه در آن زمان شد. در قرن 18 درشهر اورال و تولا در روسیه آشپزخانه های سماور اختراع شد. این آشپزخانه ها به سه قسمت تقسیم شدند. دو قسمت از آن ها به پخت و پز غذا و قسمت سوم به طور کامل به تهیه چای اختصاص داشت. تولید سماور خیلی به سرعت رایج شد و  بسیار سودآور بود. در سال 1826 تنها هشت کارخانه سماور وجود داشت، در حالی که در سال 1896 هفتاد کارخانه سماور تولید می کردند.

سماورها از کوپرونیکل، مس قرمز و سبز، برنج و در موارد خاص از نقره ساخته می شدند. برخی از سماورها را با طلا یا نقره آبکاری می کردند، اما برنج همیشه فلز اصلی بود. در طول قرن ها شکل سماور تغییر کرد. در پایان قرن نوزدهم تعداد انواع سماور به 165 عدد رسید. ابزار مورد استفاده برای سماورسازی تغییر نمی کرد و با مونتاژ دستی روزانه فقط پنج تا شش سماور تولید میشد. بالاترین میزان سماور درشهر تولا در دهه 80 و قرن نوزدهم تولید شد. سماور نه تنها برای درست کردن چایی و لذت بردن افراد  خانه از خوردن چایی بود بلکه نماد مهمان نوازی روسی و نوعی وسیله دکوری نیز بود.

سماور جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داد. آنها اغلب نه تنها به عنوان ظروف خانگی بلکه به عنوان صنایع دستی ارزشمند و کاربردی نیز در نظر گرفته می شدند. طراحی ظریف و دوام در ترکیب با ویژگی های تزئینی، باعث شد سماور مورد توجه تمام مردم در سراسر جهان قرار گیرد. سماورهای شهر تولا در بسیاری از نمایشگاه های روسیه و خارج از کشور به نمایش درآمد. به تولید کنندگانی که در نمایشگاه ‌ها شرکت می‌ کردند، مدال ‌هایی داده می شد که اغلب بر روی سماورهایی که بعدا تولید می کردند چاپ می شد.

در شهر تولا سماورهای زغالی (آب موجود در آنها توسط زغال سنگ گرم می شد)، سماورهای نفتی و انواع ترکیبی تولید می شد که آب در آنها با هر نوع سوختی گرم می شد. قیمت ها بر اساس شکل، جنس و ابعاد سماور تعیین می شدند و سماورهای ساده به صورت عمده به فروش می رسید و سماور با اشکال خاص به صورت سفارشی ساخته می شدند.

خواستگاه سماور ایران

برخی زادگاه اولین سماور را استان خراسان بزرگ در ایران قدیم می پندارند. مردم این خطه وسیله ای داشتند برای دم آوردن  جوشانده هایی از گیاهان کوهی یا خانگی که گرچه شکل و ظاهر آن وسایل چه بسا اندکی متفاوت از سماور کنونی بوده به هر شکل جد یا نیان آن به شمار می رفته است و در اصل همان کاری را می کرده که سماورهای کنونی  .

ازساخت اولین سماور احتمالا بیش از دو قرن گذشته است. اما چندان قاطعانه ملوم نیست که اولین سماور ساز یا چنانه در گذشته میان مردم کشورمان معروف بوده اولین دواتگر عالم چه کسی بوده و در کدام شهر و کشور می زیسته است. خرید فروش سماور دکوری تزیینی قلمزنی طلایی نقره مس برنج. روایتها در این باره متفاوت است و منابع د مدارک اندکی که در این زمینه به جای ماده با راست و ناراست و تعصباتی در امیخته است.

طرز کار سماور برنجی

سماور ساختمانی دارد: یک بخش مخزنی برای نگهداری آب ، یک بخش انرژی زا (یا اتشدان) برای تولید حرارت و انتقال گرما به آب. در سالهای اخیر این دو بخش ساده ، با نوآوری هایی همراه شده اند و ظاهر و کاربردشان را بهتر کرده اند. افزودن لوله ای در وسط ، کلیدی برای روشن و خاموش یا کم و زیاد شدن خودکار حرارت ، حدف سوختهای دودزا و پردردسری چون هیزم و ذغال و استفاده از فنرهای حرارتی و المنت برقی یا شمعک و سرپوش گازی.

جنگ قهوه و چای

بر اساس انچه از برخی منابع به جای مانده در این زمینه برداشت می شود (همچون تذکره الملوک یا کتابی به نام الحیل نوشته شخصی به نام احمد بن موسی شاکر خراسانی که ظاهرا در قرن هشتم میلادی پدید آمده ) احتمال تولد سماور هر چند با عناوینی دیگر در کشور ایران بعید دانشته نشده است.

طبق روایت این منابع گفته میشود برخی ساکنان شهرهای  بزرگ ایران از دیر باز به نوشیدن قهوه دلبستگی بسیاری داشته اند و این دلبستگی نه تنها در دوره ی صفویه هم مشهود بوده ، در دربار قاجار نیز شغل قهوه چی گری یکی از اشتغالات معروف به شمار می رفته است.

گفته های روایت شده در این منابع حاکیست که قهوه چی های آن زمان برای تهیه قهوه از وسیله ای هیزم سوز یا زغال سوز با کاربرد کنونی سماور استفاده می کرده اند و تنها تفاوت قابل بیان در کارشان این بودده است که چای و چای کاری و چای نوشی در زمانهای بعدی ، جای گستردگی میل به نوشیدن قهوه را گرفته و بنابراین با همان ابزار ، بعدها چای هم دم می کردند.

از همین رو دسته ای معتقد شده اند که ابزار موصوف و مورد استفاده ایرانیان ، در قرن هجدهم میلادی به روسیه وارد شده و زیر توجه مردم روس و افزودن نقش و نگارهای هنرمندانه به آن به کالایی با عنوان سماور و با قابلیت صادرات و عرضه به کشورهای دیگر بدل شده است.

پای ثابت جهیزیه عروس

گرچه اکنون جای ورشو یا برنج را ممکن است فلزاتی چون استیل با قابلیت ضد خش گرفته باشد ، یا سماورهای هیزمی و زغالی و نفتی و مانند  آن از قهوه خانه ها و آشپزخانه ها به موزه ها نقل مکان کرده باشند و این اواخر انواع برقی و گازی در خانه ها و ادارات بیشتر دیده شوند.

چه گفته ها و باورهای فوق راست باشند چه دروغ ، آنچه بدیهی به نظر میرسد این است که سماورها و متعلقات جانبی مرتبط با آن از هر نوع و به هر قیمت و با هر جنسی که باشند ، در کشور ما هنوز هم یکی از لوازم پر کاربرد زندگی محسوب میشوند و بر همین اساس است که سر جهیزیه هر دختر دم بختی ، سماور و دیگر وسایل جوش اوری از قبل مهیا شده است.

صنعت سماور سازی

از گذشته تا کنون ، برنج و آلیاژهایی از نیکل و نقره یا حتی سماورهایی پوشیده از آب طلا و مرصع و متصل به نیکل های رنگی و سنگهای قیمتی ، در شمار انواعی از این کالای مورد استفاده و آشنا برای همگان بوده است و در تهران ، خراسان ، اصفهان ، تبریز ، زنجان، بروجرد و شهرهای دیگر از این ورق های فلزی یا آلیاژهایش در دستان صنعتگرانی که بر خلاف ما وقت بسیار و حوصله بیشتر و شوق و انگیزه ای فزون تر داشتند ،سماور ، استکان، نعلبکی ، سینی و ظروف مرتبط با چای نوشی در طرح ها و قالب های متنوع و با جنس های گوناگون پدید می آمده و به قهوه خانه ها ، اماکن رسمی یا دولتی و خانه های عموم حتی کلکسیون خاص راه می یافته است.