عمومیکسب و کار ایرانی

طرز کار قهوه ساز نوا

به عنوان نمایندگی تعمیر قهوه ساز نوا  و استفاده از کادر تعمیراتی مجرب به صورت تمام وقت و استفاده از قطعات فابریکی و دارای گارانتی تعمیرات اسپرسوساز شما را انجام می دهد. در ادامه متن به منظور آشنایی با دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا مدل 149 با ما همراه باشید. چرا از خود تکنسین نپرسیم؟! کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.

چگونگی برقراری ارتباط با نمایندگی تعمیر اسپرسوساز نوا

چنانچه دستگاه اسپرسوساز شما معیوب شده و نیاز به دریافت خدمات تعمیراتی دارید از روش های زیر اقدام نمایید:

  • مستقیم با نزدیکترین شعبه پیشتاز سرویس
  • مراجعه به سایت و خود به صورت آنلاین
  • تماس به صورت مستقیم با کارشناسان و دریافت مشاوره تلفنی
  • مطرح نمودن ایراد دستگاه در قسمت گفتینو وبسایت

در صورت نیاز به مراجعه حضوری به کارگاه شرکت به منظور دریافت خدمات حضوری به آدرس خیابان آزادی خیابان بهبودی پلاک 120 مراجعه نمایید. قبل از شرح کامل دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا باید نکات زیر را به منظور استفاده صحیح از دستگاه مطالعه نمایید. در صورت خربداری دستگاه و شروع به استفاده از آن دستگاه را از کارتن خارج کنید و دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا را با دقت مطالعه کنید و همچنین در حفظ این دفترچه کوشا باشید زیرا ممکن است بعدها به آن نیاز پیدا کنید.

نکات ایمنی مهم که در دفترچه راهنما شرح داده شده :

  • دستگاه بر سطح صاف و هموار قرار داشته باشد.
  • ولتاژ برق واحد با ولتاژ مورد نیاز دستگاه برابر باشد.
  • به هیچ عنوان دستگاه را بدون ریختن آب در مخزن روشن نکنید.
  • زمانی که دستگاه تحت فشار می باشد دسته گروپ را در نیاورید زیرا ممکن است این کار ایجاد سوختگی نماید.
  • در زمان تمیز کردن نازل بخار دستگاه خاموش باشد.
  • دقت داشته باشید که اگر می خواهید دستگاه را از برق بکشید دستگاه خاموش باشد و درحین کار و روشن بودن دستگاه را از برق جدا نکنید.
  • ترجیحا از کابل رابط برای استفاده از اسپرسوساز استفاده نکنید.
  • دستگاه را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
  • در صورت بروز هر مشکلی در حین کارکرد دستگاه آن را خاموش کنید.
  • کابل دستگاه را در نزدیکی حرارت قرار ندهید زیرا ممکن است کابل برق دستگاه آب شود.
  • دستگاه را در نزدیکی وسایل دارای حرارت زیاد همانند گاز قرار ندهید.
  • در صورتی که کابل برق دستگاه یا دوشاخه آن آسیب دیده باشد نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
  • دقت داشته باشید که دستگاه در معرض آب قرار نگیرد.
  • در صورت خرابی کابل برق دستگاه خود اقدام به تعویض آن نکنید زیرا این کار نیازمند ابزار و تخصص می باشد.
  • این دستگاه از مدل های خانگی می باشد و در صورت استفاده تجاری به سرعت معیوب می شود.
  • سرویس و جرم گیری دستگاه را به طور منظم انجام دهید.

بررسی نام قطعات اسپرسوساز

  1. چراغ نمایشگر پاور
  2. کلید روشن و خاموش کردن دستگاه
  3. دستگیره کنترل قهوه  حالت خاموش بخار
  4. دسته گروپ ، سردوش و واشر
  5. نگهدارنده فیلتر
  6. سینی و کاور دستگاه
  7. نشانگر سرریز شدن سینی
  8. پایه لاستیکی
  9. صفحه گرم کن
  10. مخزن آب دستگاه
  11. نشانگر درجه حرارت
  12. سلکتور بخار آب
  13. دستگیره بخار
  14. فیلتر پی او دی
  15. فیلتر 1 فنجانی
  16. فیلتر 2 فنجانی
  17. قاشق یا تمپر

مراحل آماده سازی اسپرسوساز نوا

  • به منظور استفاده از دستگاه اسپرسوساز باید مراحل زیر را انجام دهید:
  • در قدم اول دستگاه را بر روی سطح صاف قرار دهید.
  • بررسی کنید که سینی به درستی در جای خود قرار گرفته باشد.
  • مخزن دستگاه را از آب پر کنید که هم به وسیله پارچ آب هم به وسیله جدا کردن مخزن و ریختن آب توسط شیر آب انجام می شود.
  • کابل برق را در پریز قرار دهید و دکمه پاور دستگاه را فشار دهید تا دستگاه روشن شود و پس از روشن شدن دستگاه چراغ دکمه پاور قرمز و چراغ گرمایش نارنجی خواهد شد.
  • زمانی چراغ گرم کن دستگاه خاموش شد به این معناست که دستگاه گرم شده و آماده استفاده است.
  • قبل از روشن کردن دستگاه اطمینان حاصل کنید که سلکتور دستگاه در وضعیت خاموش باشد.
  • فنجان را بر روی سطح گرم کن قرار دهید.
  • اگر اولین استفاده از دستگاه است و یا مدتی است از دستگاه استفاده نکرده اید دستگاه را به صورت زیر بشویید.
  • دسته گروپ دستگاه را به سبد فیلتر متصل کنید و محکم ببندید
  • یک محفظه را زیر شیر بخار دستگاه قرار دهید
  • سلکتور را  بر روی برنامه اسپرسو قرار دهید و اجازه دهید آب داخل مخزن کامل خالی شود.

استفاده از برنامه های اسپرسوساز

دکمه پاور دستگاه را بزنید تا دستگاه روشن شود. این دکمه به وسیله یک نور قرمز رنگ روشن می شود و چراغ هیتینگ به رنگ نارنجی در می آید که به معنای گرم شدن دستگاه اسپرسوساز می باشد. نکته:دقت داشته باشید که قبل از روشن کردن دستگاه سلکتور در وضعیت آف باشد. دمای دستگاه اسپرسوس باید تا 94 درجه به طور اتوماتیک بالا برود و پس از رسیدن به دمای مورد نظر چراغ هیتینگ دستگاه خاموش می شود. دقت داشته باشید که چراغ نارنجی هیتینگ به منظور دمای گرمایش سیستم تعبیه شده است و برای خاموش کردن دستگاه کافیست سوئیچ پاور را فشار دهید.

زمانی که دمای دستگاه به میزان مورد نیاز رسید و چراغ گرمایش خاموش شد شما می توانید از دستگاه اسپرسو بگیرید و برای این کار کافیست سلکتور را بچرخانید تا اسپرسو از دستگاه خارج شود. قسمت بخار اسپرسوساز نوا در صورت نیاز به استفاده از برنامه ای بخار یا آب باید از تنظیمات مناسب دستگاه استفاده نمایید. در صورت نیاز به استفاده از قسمت بخار باید سوئیچ بخار یا آب داغ را در حالت تنظیمات انتخاب کنید و چراغ نارنجی هیتینگ روشن خواهد شد. در صورت نیاز به استفاده از قسمت آب داغ باید سوئیچ را بر روی حالت استیم هات واتر قرار دهید. در هر دو حالت پس از رسیدن دمای دستگاه به حد نساب چراغ گرمایش خاموش شده و می توانید از برنامه مورد نظر خود استفاده کنید.

راهنمای اسپرسو با کیفیت عالی

در قدم اول از روشن بودن دستگاه و گرم شدن آن مطمئن شوید. فنجان ها را در قسمت پیش گرمایش قرار دهید.  تعمیر قهوه ساز بوش  نیاز به دقت و دانش فنی دارد، بنابراین انتخاب یک تعمیرکار ماهر و متخصص در این زمینه بسیار حیاتی است تا دستگاه شما به بهترین حالت عمل کند . فنجانها را با پر کردن آب داغ پیش گرمایش دهید زیرا این کار به حفظ کرم اسپرسو کمک خواهد کرد. دسته گروپ و سبد فیلتر را پیش گرمایش دهید.

  • سبد فیلتر مناسب را انتخاب نمایید و آن را در داخل دسته گروپ قرار دهید.
  • دقت داشته باشید از سبد فیلتر یک فنجان برای سرو یک اسپرسو و دو فنجان برای دو با سرو اسپرسو استفاده کنید.
  • دستگیره فیلتر را در زیر هد گروپ و آب تمیز کننده قرار دهید و سلکترو را بچرخانید تا جریان آب آغاز شود و برای خاموش کردن سلکتور را به سمت آب بچرخانید.
  • در آخر سبد فیلتر را خشک نمایید.

تعیین مقدار فشرده سازی در ادامه بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا به مطالب زیر میپردازیم: با استفاده از قاشق اندازه گیری قهوه آسیاب شده را در فیلتر قرار دهید. دسته گروپ را در سطحی صاف قرار دهید و به وسیله فشرده ساز قهوه آن را صاف کنید و با چرخاندن 90 درجه ای سطح قهوه در دسته گروپ کافلا سفت می شود. نکته مهم این است که مقدار قهوه بیشتر از گنجایش سبد فیلتر نباشد.

  • دسته گروپ را بر روی هد گروپ محکم کنید و فنجان ها را در زیر هد گروپ قرار دهید.\
  • قبل از هرکاری از رسیدن دمای اسپرسو به حالت مورد نیاز اطمینان پیدا کنید.
  • سلکتور را به منظور گرفتن اسپرسو از دستگاه بچرخانید.
  • پس از چرخاندن سلکتور اسپرسو از داخل هد گروپ به فنجان ها خواهد ریخت و شما می توانید اسپرسو را سرو کنید.

بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا

  • پس از استفاده از دستگاه دسته گروپ را خارج کرده قهوه استفاده شده را از آن به بیرون بریزید.
  • پس از هر بار استفاده از دستگاه اسپرسو توصیه می شود که مقدار اندکی از آب را در دسته گروپ و هد گروپ دستگاه بگردانید تا بقایای قهره از بین برود.
  • مقدار قهوه ای که در داخل دسته گروپ می ریزید از مقدار مشخص بیشتر نباشد.
  • حتما به وسیله فشرده ساز قهوه را در دسته گروپ صاف نمایید زیرا این کار در کیفیت قهوه بسیار تاثیر دارد.
  • به منظور داشتن قهوه با کیفیت بهتر می توانید مراحل زیر را انجام دهید:
  • کابل برق دستگاه به یک پریز سالم با ولتاژ 220 متصل نمایید و دستگاه را روشن کنید.
  • مخزن آب دستگاه را با آب سرد پر کنید.
  • دسته گروپ و یک فیلتر خالی را در محل قرار دهید و فنجانها زیر دستگاه قرار دهید.
  • وقتی دستگاه آماده شد چراغ نارنجی  وارم آپ خاموش می شود و سلکتور را بر روی برنامه اسپرسو قرار دهید.
  • پس از پر شدن فنجانها سلکتور را بر روی وضعیت آف قرار دهید.

بررسی دستورهای مختلف اسپرسو

  • این اسپرسو یک قهوه غلیظ و خوش طعم با یک لایه خامه ثابت بر روی خود می باشد که به نام کریما نیز شناخته می شود.
  • اسپرسو پایه و اساس تمام مدل های قهوه در کافی شاپ ها می باشد که مدل های متنوع آن با اضافه کردن شیر و خامه تولید می شوند.

اسپرسو لانگ بلک : یک اسپرسو استاندارد با آب گرم، که در یک فنجان قهوه معمولی با ماگ سرو می شود و باید در ابتدا آب گرم اضافه شود تا خامه روی آن خراب نشود.

  • فنجان 190 میلی لیتری
  • آب گرم
  • اسپرسو سینگل یا دبل

فلت وایت : فلت وایت یکی دیگر از انواع محبوب قدیمی اسپرسو است که با شیر بخار دیده و در یک فنجان قهوه معمولی با ماگ سرو می شود و لایه شیر کفدار روی قهوه باید 2 میلی متر باشد تا سطح قهوه را بپوشاند.

  • فنجان 190 میلی لیتری
  • اسپرسو
  • شیر بخار دیده

کافه لاته

  • اسپرسو با شیر بخار دیده که در لیوان سرو می شود لایه شیر کفدار در بالای آن باید 10 میلی متر باشد تا قهوه را بپوشاند.
  • لیوان یا فنجان 220 میلی لیتری
  • اسپرسو سینگل یا دبل
  • شیر بخار دیده

کاپوچینو

  • از پر طرفدار ترین مدل های قهوه می باشد که با شیر بخار دیده و کف خامه ای و گرد شکلات بر روی آن تهیه می شود.
  • این نوشیدنی شامل تقریبا دو سوم قهوه شیردار و یک سوم کف است.
  • لیوان 190 تا 240 میلی لیتری
  • دوسوم قهوه شیر دار یک سوم کف
  • پودر شکلات
  • اسپرسو

نمایندگی زومر در اصفهان ارائه دهنده خدمات تعمیر و نگهداری انواع لوازم خانگی این برند معتبر می‌باشد. این مرکز با داشتن تیم متخصص و با تجربه، در امور تعمیرات مختلف از جمله تعمیرات درب برقی، تعمیر قهوه ساز، و تعمیر اسپرسوساز با کیفیت بالا و به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌نماید. نمایندگی زومر اصفهان با بهره‌گیری از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته، به سرعت و با دقت مشکلات فنی دستگاه‌های مختلف را تشخیص می‌دهد و با استفاده از قطعات اصلی و استاندارد، تعمیرات لازم را انجام می‌دهد. همچنین، این نمایندگی اصفهانه برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان، از به روزترین روش‌های تعمیراتی و تکنولوژی‌های مورد نیاز استفاده می‌نماید تا اطمینان از عملکرد بهینه و بلامانع لوازم خانگی زومر در منزل مشتریان خود را به آن‌ها بدهد.

سخن آخر

در متن بالا به بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا پرداختیم و شما را با برخی از کارایی های دستگاه آشنا کردیم ولی این امکان برای شما فراهم می باشد تا در صورت نیاز به دریافت مشاوره در هر ساعت از شبانه روز با کارشناسان تماس بگیرید. کافه موکا : این کافه همانند کاپوچینو تهیه می شود با این تفاوت که به آن شکلات مایع اضافه می شود و قبل از اضافه کردن شیر باید آن را هم بزنید. تهیه اسپرسو در دستگاه اسپرسوساز نوا نیاز به تمرین و استفاده مکرر از دستگاه دارد تا شما بتوانید بهترین کیفیت قهوه را از دستگاه بگیرید و همچنین نوع و کیفیت قهوه مصرفی در نوع اسپرسویی که از دستگاه میگیرید بسیار موثر می باشد.